WIE WE ZIJN

Het bestuur van het Netwerk Citymarketing Nederland geeft invulling aan de doelstellingen van het netwerk, zoals het verbinden van experts en vakgenoten, de organisatie van bijeenkomsten, overdracht van kennis en het uitreiken van de citymarketing trofee.
Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Martijn Bulthuis - Voorzitter Netwerk Citymarketing Nederland

Voorzitter NCNL
Directeur Leiden Marketing

Meer informatie
Gré Beekers - Secretaris Netwerk Citymarketing Nederland

Secretaris/jurylid NCNL
Manager ZKA Consultants & Planners

Meer informatie

Penningmeester NCNL
Directeur Dordrecht Marketing

Meer informatie
Annemieke Loef - Bestuurslid Netwerk Citymarketing Nederland

Bestuurslid NCNL
Directeur Stichting Promotie Schiedam

Meer informatie

Bestuurslid NCNL
Citymarketeer Bergen op Zoom

Meer informatie

WAT WE DOEN

We organiseren

Jaarlijks bieden we drie tot vier thema-seminars én een vakdag met meestal een autoriteit uit binnen- of buitenland (i.s.m. kenniscentra). Zo’n bijeenkomst kan gaan over financiering van grote (sport) evenementen maar ook over de gevolgen van Next Economy voor verblijven en mobiliteit in onze steden. Of hoe consumentgerichte marketing werkt met de nieuwe norm van internetshoppen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om geen event te missen.

 

We onderscheiden

Het meest inspirerende voorbeeld in het vakgebied krijgt jaarlijks de Nationale Citymarketing Trofee uitgereikt, tijdens het Nationaal Congres Citymarketing. De trofee wordt toegekend door de vakkkundige jury die haar sporen in de citymarketing verdiend heeft. Bekijk de winnaar van 2018.

 

We verbinden

Omdat kennis en inspiratie zich niet laat beperken tot een vast moment, gaat de interactie altijd door via ons Linkedin-netwerk. Je bent er deel van, het meest vooruitstrevende netwerk in Nederland op het gebied van citymarketing en –branding.

JOUW PARTNER

Netwerk Citymarketing Nederland (NCNL) is jouw partner op het gebied van citymarketing. Wij zijn een netwerk voor citymarketeers, overheden, adviseurs, studenten en andere betrokkenen bij het vakgebied.

 

Wij zijn er om jou te informeren en te inspireren met relevante content, nieuwe ontwikkelingen en inspirerende cases binnen citymarketing. Jij verbreedt je persoonlijke kennis, maar deelt ook jouw ideeën met je vakgenoten. Door het jaar heen, via ons Linkedin netwerk, en tijdens de innovatieve activiteiten die we organiseren.

 

Waar de concurrentiestrijd tussen steden toeneemt en citymarketing en citybranding steeds belangrijker worden, zijn wij er om op een zo hoog mogelijk niveau kennis te vergaren en sámen met jou ons vakgebied verder te professionaliseren. Niet commercieel, maar puur dienstverlenend. Voor jou, én voor ons vakgebied.

LID WORDEN

Deel zijn van Netwerk Citymarketing Nederland (NCNL) is een combinatie van inhoud en netwerk. Je bevindt je onder de toppers in citymarketingland, komt in aanraking met goede gastsprekers, professionals en jonge innovators die de stevige discussies over ons vakgebied niet uit de weg gaan. Lidworden is gratis. Meld je hier aan!