DE WINNAAR VAN DE NCNL AWARD 2017

De stad ’s-Hertogenbosch mag zich met recht winnaar van de Netwerk Citymarketing Award 2017 noemen. Het meerjarenprogramma ‘Jheronimus Bosch 500 jaar: gezamenlijk gastvrij’ won zowel de jury- als de publieksprijs!

Op inspirerende wijze zette de stad zich in de spotlights met sociaal-culturele, wetenschappelijke en artistieke activiteiten rondom de vijfhonderdste sterfdag van Jheronimus Bosch.

De prijs werd uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing, onder toeziend oog van ruim 175 citymarketeers, beleidsmedewerkers, adviseurs, studenten en andere belangstellenden.

Winnaar NCNL Award 2017: 's-Hertogenbosch

DE NETWERK CITYMARKETING AWARD

Wie leverde dit jaar een écht vernieuwende bijdrage aan de ontwikkeling van de citymarketing? Wat is het meest inspirerend voorbeeld of beste initiatief binnen het vakgebied?

Jaarlijks wordt de Netwerk Citymarketing Award uitgereikt aan de meest succesvolle en bijzondere case in de citymarketingbranche. Dit gebeurt tijdens de Dag van de Citymarketing, voor en door de honderden citymarketeers, beleidsmedewerkers, adviseurs, studenten en andere belangstellenden die daar aanwezig zijn.

Er is één prijs, gekozen door zowel de vakkundige jury die haar sporen in de citymarketing verdiend heeft als het publiek tijdens de Dag van de Citymarketing.

 

Ook meedingen?

Iedere bijzondere of opvallende prestatie op het gebied van citymarketing komt in aanmerking voor nominatie! Van projecten en campagnes tot bijdragen van personen of acties van citymarketingorganisaties en steden.

Je kunt jezelf, jouw organisatie, of jouw inspirerend voorbeeld voordragen via het inschrijfformulier. De jury selecteert 3-5 genomineerden die zich mogen presenteren tijdens de Dag van de Citymarketing. De jury en het publiek kiezen daaruit gezamenlijk één winnaar van de Netwerk Citymarketing Award.

De jury kijkt onder meer naar de voorbeeldfunctie van de kandidaten, hun bijdrage aan het kennisniveau, en naar de vernieuwing, impact en effectiviteit van de prestatie.

DE JURY VAN DE NCNL AWARD

De jury van Netwerk Citymarketing Award bestaat uit de volgende leden:

Erik Braun - Juryvoorzitter NCNL Onderzoeker & docent EUR

Juryvoorzitter NCNL Onderzoeker & docent EUR

Meer informatie

Jurylid NCNL Zelfstandig adviseur, docent en Kwartiermaker citymarketing

Meer informatie
Ward Rennen - Jurylid NCNL en Directeur Eindhoven Museum

Jurylid NCNL Directeur Eindhoven Museum

Meer informatie

Jurylid NCNL
Wetenschapper, Spreker, Adviseur en Auteur

Meer informatie
Martin Boisen - Jurylid NCNL Award

Jurylid NCNL
Docent Rijksuniversiteit Groningen

Meer informatie
Gré Beekers - Secretaris Netwerk Citymarketing Nederland

Secretaris/jurylid NCNL
Manager ZKA Consultants & Planners

Meer informatie